Още един експрет напуска Слави Трифонов. Точно месец след изборната загуба

...
Още един експрет напуска Слави Трифонов. Точно месец след изборната загуба
Коментари Харесай

И юристът Андрей Михайлов напуска Има такъв народ

Още един експрет напуща Слави Трифонов. 

Точно месец след изборната загуба на " ИТН " още един от специалистите на партията разгласи, че я напуща. Това е юристът Андрей Михайлов, който в 46-тото Народно заседание беше ръководител на комисията по конституционни и правни въпроси.

С обява във " Facebook " той афишира своето решение, само че без да показва аргументите за него. По думите му обаче в това не трябва да се търси скандал.

" Ще ви опиша нещо от зората на Има Такъв Народ - преди повече от четири години се събирахме с сътрудници и часове наред обсъждахме политически и юридически подходи, промени, подготвяхме стратегия и законодателни оферти. Само в бранш " Правосъдие " програмата беше над 100 страници. Днес няма кой да напише сходно нещо, а по-тъжното е, че няма кой да го прочете! Именно хората са същността на една концепция, без хора тя е единствено девиз. Във всички изявленията и обществени изявления съм посочвал, че професионалният и експертен метод, комбиниран с разговор, е формулата, която може да ни изтегли от безизходицата ", написа Михайлов, като прибавя, че ще продължи да има социална позиция и да написа по политически въпроси, въпреки и отвън " ИТН ".

Накрая Михайлов благодари на гласоподавателите си и декларира, че се гордее с това, че е запазил " професионален, почтен метод и мога да погледна всеки от вас в очите без позор ".

20 мин. след обявата на Михайлов във " Facebook " на стената на зам.-председателя на партията Тошко Йорданов пък се появи следния текст: " При загуба се открояват два вида хора. Едните падат, по-късно се изправят и се бият до дъно. Другите избират себе си. "

През последните месеци след изтеглянето на " ИТН " от държавното управление " Петков " редица членове на партията я напуснаха. Най-напред петима депутати се отделиха от парламентарната група на групировката дружно със спортния министър в оставка Радостин Василев. Впоследствие още един народен представител се причисли към тях. По-късно енергийният специалист Иван Хиновски и организационният секретар Виктория Василева също напуснаха партията.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР